Roda d’instruments, Ritme i Percussió

El curs de roda d’instruments, ritme i percussió va ser creat per iniciar a la música a alumnes d’entre 4 i 5 anys. Sense coneixement previ de música, És un curs ideal per a que els més petits s’iniciin a la mÃúsica, aprenent a tocar senzills instruments i coneixent els més complexes.

El curs es basa en l’aprenentatge de varis instruments de percussió, com poden ser els tambors, platets, els bongos i altres. Amb aquests instruments es poden crear i interpretar moltes melodies senzilles que diverteixen als alumnes i augmenten la seva creativitat.

Per ampliar el curs, al llarg de l’any s’ensenya als nens tota classe d’instruments, des de vent (flauta, trompeta, saxo) fins a corda (violí­, violoncel) passant pel piano, l’arpa o la guitarra. Els alumnes aprenen a distingir-los, escolten com sonen i identifiquen les seves parts mitjançant dibuixos i recursos multimedia. Algunes classes a l’any es convida a un music professional  que fa una demostració de l’instrument en qüestió, tocant alguna cançó i deixant als nens que vegin a l’instrument.

És un curs ideal per iniciar a la música d’una manera divertida i, si l’interès per la música creix en l’alumne, per obrir-li les portes a altres assignatures més complexes i profundes.

Les classes de roda d’instruments, ritme i percussió es realitzen els dijous de 17:15 a 18:00.

Publicat a EMA/Escola Pia - Classes col·lectives