Ritme i Percussió

Ritme i percussió és un curs pensat per nens d’entre 5 i 9 anys. En ell es realitzen diverses activitats I exercicis pràctics orientats a que els alumnus aprenguin música de manera lleugera i divertida.

La clase conta amb instruments de percussió de tota mena: tambors, platets, bongos, caixes xines, maraques, xilòfons, metalòfons o fins i tot els seus propis cossos (palmes, peus, etc). Amb ells els alumnes poden tocar divertides melodies i improvitzar ritmes que estimulen la creativitat i la musicalitat del nen. Amb aquests exercicis els alumnes també aprenen a tocar en grup, una habilitat esencial per a qualsevol músic.

Al llarg del curs es realitzaran diferents activitats com:

  • interpretació de cançons infantils : el repertori és escollit pel professor encara que els alumnes poden proposar les seves cançons preferides i treballar-les a classe.
  • exercicis rítmics: aprenentatge i pràctica de diferents classes de ritmes, primer amb les mans i després amb els instruments, afegint cada vegada més dificultat.
  • jocs didàctics: diferents classes de jocs coneguts afegint un toc musical, per a que els alumnes aprenguin mentres juguen.

És un curs ideal per a alumnes sense coneixement previ de la música, ja que els permet iniciar-se en ella de manera amena i gradual. També és recomenable per a alumnes amb coneixements previs de música pel treball en grup que desenvolupa i l’aprenentatge de molts tipus d’instruments diferents.

Les classes de ritme i percussió es realitzen els dimarts o dimecres de 17.30 a 18.15.

Preu per les classes de ritme i percussió:

  • 45 min/setmana (de 5 a 9 anys): 25 €/mes
Publicat a Cursos i Classes - Classes Col•lectives