Roda d’instruments, ritme i percussió

El curs de roda d’instruments, ritme i percussió va ser creat per iniciar a la música a alumnes d’entre 4 i 5 anys. Sense coneixement previ de música, és un curs ideal per a que els més petits s’iniciin a la música, aprenent a tocar senzills instruments i coneixent els més complexes.

El curs es basa en l’aprenentatge de varis instruments de percussió, com poden ser els tambors, platets, els bongos i altres. Amb aquests instruments es poden crear i interpretar moltes melodies senzilles que diverteixen als alumnes i augmenten la seva creativitat.

Per ampliar el curs, al llarg de l’any s’ensenya als nens tota classe d’instruments, des de vent (flauta, trompeta, saxo) fins a corda (violí, violoncel) passant pel piano, l’arpa o la guitarra. Els alumnes aprenen a distingir-los, escolten com sonen i identifiquen les seves parts mitjançant dibuixos i recursos multimedia. Algunes classes a l’any es convida a un músic professional  que façi una demostració de l’instrument en qüestió, tocant alguna cançó i deixant als nens que vegin a l’instrument.

És un curs ideal per iniciar a la música d’una manera divertida i, si l’interès per la música creix en l’alumne, per obrir-li les portes a altres assignatures més complexes i profundes.

Les classes de roda d’instruments, ritme i percussió es realitzen els dimarts o dimecres de 17.30 a 18.15.

Preu per la classe de roda d’instruments, ritme i percussió:

· 45 min/setmana (de 4 a 5 anys): 25 €/mes

Publicat a Cursos i Classes - Classes Col•lectives