Cant Coral

El cant coral consisteix en una agrupació de nens o adults que interpreten junts una cançó, sols o acompanyats per un piano o bé canten sobre una base musical pre-registrada. El cant coral desenvolupa i estimula diferents tècniques musicals a part del cant, com per exemple la oída i la coordinació amb els altres membres del cor.

El curs està dirigit tant a cantants principiants com a cantants més experts.

La selección del repertori depen del director però engloba diferents gèneres així com diferents idiomas per tenir una visió més àmplia de la música de tot el món.

El cant coral és ideal per millorar l’afinació i, al cantar amb més gent, també es desenvolupa una oída musical excel·lent per distingir les diferents veus i interpretar-les correctament. A més, és una activitat ideal per a totes les edats i per conèixer a altres persones interessades en la música i fer noves amistats.

Al llarg del curs es realitzen representacions centrades en Nadal i final de curs amb part del repertori estudiat en els assajos.

Els assajos es realitzen els dimecres de 17.30 a 18.15h.

Preus pel cant coral :

  • 45 min/setmana (totes les edats): 25 €/mes
Publicat a Cursos i Classes - Classes Col•lectives, EMA/Escola Pia - Classes col·lectives